søndag 4. januar 2015

Årets første bilder fra fotobua

Ute av døra før klokka var 07'. Stjerneklart og et par pluss grader ute. Fullmånen som var oppe kvelden før var ikke å se nå tidlig søndag. Oppe i heia var det lett snødekke og en liten kald grad. Det glitret i snøen fra hodelykta og ferske spor etter reven oppover stien mot bua.
Fikk fotoutstyret på plass og et par liter olje på ovnen. Tar noe tid før hytta blir varm, så en god kopp varm kaffe smaker og varmer godt.

Like etter at det første dagslyset viser seg, høres først "gurglinga" fra ravnene som først kommer til plassen. Sola kommer opp rundt klokka 9:30 og som bestilt med dette herlige morgenlyset lander ei ung ørn og setter seg på klargjort sittepinne! :-)


Hadde tatt en sjangse med tanke på fotolyset i dag, da både Yr og Storm meldte heller varierende vestlandsvær med vekt på det våteste...Kanskje liggende på sofaen med vintersport på Tv ville vært bedre for ein støl kropp -At havørna skulle komme nå så tidlig var en innertier! :-)Nå satte ikke ørna seg til å spise, og holdt seg bare på plassen i snaue 20min før den satte til værs igjen. Mistenker at det var turgåere et sted i terrenget denne fine søndags morgenen.
Takker uansett for dette hyggelige første møte ved nyopprettet fotokamuflasje -Blir helt sikkert flere muligheter utover vinteren i 2015


2 kommentarer:

Torbjørn Wingsternes sa...

Alltid spennende å sitte i eget skjul. Det blir nok flere besøk utover vinteren. Lykke til.
Det færste bildet ble aller best etter min mening.

Rolf Hult sa...

Takker for kommentar Torbjørn. Liker selv best det første bildet. Lettskyet vær er bedre lysmessig enn sol...selv om sola står lavt over horisonten. Satser på mange flere laaange dager i bua.